Konferencija

Vrsta skupa

Jednodnevni međunarodni strukovni skup na kojem će se, osim o stanju u privatnim šumama u Hrvatskoj i zemljama JIE, govoriti i o mnogobrojnim slučajevima najboljih europskih praksi.

Vrijeme, mjesto

01.04.2016.,  Bjelovar, sajamski prostor Gudovac

Organizator

Strukovno-informativni časopis Privatne šume i Hrvatski drvni klaster

Suorganizator

Hrvatske i EU strukovne asocijacije, regionalne državne i znanstvene institucije, Hrvatske šume (očekivano), Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije (očekivano), HUP Udruženje šumarstva (očekivano)

Pokrovitelj (očekivano)

Vlada RH, Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva

Sudionici

Privatni šumoposjednici, šumovlasnici, šumarske tvrtke u državnom vlasništvu, tvrtke (šumarstvo, prerada drva, energetika), dobavljači tehnologija za radove u šumarstvu i preradu šumske biomase, projektanti i ovlašteni inženjeri, članovi strukovnih komora (šumarstvo), lokalna samouprava, državne institucije, studenti, srednjoškolci, sveučilišni i srednjoškolski profesori, sindikati, itd…

Gosti

Strukovna udruženja i institucije iz inozemstva (EFI Finska, EU Bruxelles, UN-UNECE Geneva, FAO Rim, itd…) te strani strukovni mediji

Medijski pokrovitelj (očekivano)

Hrvatske šume, Lider, Poslovni dnevnik, Privredni vjesnik, Jutarnji list

Ciljevi

Artikuliranje i isticanje problematike iskorištavanja privatnih šuma u RH i zemljama Regije. Prijedlozi za novi Zakon o šumama i podzakonskih akata. Poticanje aktivnije uloge šumoposjednika.

  • Glavni partner

    • Hotel Westin
Copyright © 2013. CRM & Drvni Klaster | Web by DP